Betoverd
door beton

Bij Architon gaan we graag een stapje verder dan de norm. Onze architectonische bouwelementen mogen dan ook gezien worden! Het is tenslotte onze passie.

Sinds onze oprichting in 2007 blijven we groeien. Onze ultramoderne productiehal van 8.700 m² is hierbij natuurlijk een grote troef. Nog belangrijker zijn echter onze toegewijde medewerkers. Dankzij hen zijn we in staat om aan die groeiende vraag te blijven voldoen. Altijd met dezelfde kwaliteit en precisie, dat spreekt!

Echtheid, transparantie, uitmuntendheid én fun: het zit allemaal ingebakken in ons DNA …En dat werkt natuurlijk aanstekelijk! Iedere medewerker draagt dit op z’n eigen manier uit. Bij ons management team is dit niet anders!

Stephen van Erwegen

Algemeen directeur

Stephen is algemeen directeur bij Architon en staat in voor de dagelijkse leiding. Hij is van opleiding handelsingenieur en heeft er al heel wat ervaring als operationeel verantwoordelijke in de industrie op zitten. Bij Architon wil hij de werking verder optimaliseren. Niet alleen op het vlak van processen en procedures. Stephen zet ook sterk in op een goede werksfeer en open communicatie. Hij is ervan overtuigd dat dit zowel de werknemers als de klanten ten goede komt.Zelf haalt hij veel energie uit samenzijn met zijn partner en 3 dochters. En een avondje stand-up comedy van tijd tot tijd.

Wilfried Ooms

Hoofd studie- en calculatiedienst

Wilfried is van opleiding industrieel ingenieur mechanica. Sinds eind 2017 staat hij bij Architon aan het hoofd van de studie- en calculatiedienst. Hij is ook het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Hij luistert naar wat de klant nodig heeft en maakt goeie afspraken. Daarna kunnen de calculators en tekenaars aan de slag om de verwachtingen van de klant in te lossen. Als het weer even meezit vind je hem in het weekend op de mountainbike of koersfiets. Of als supporter bij de atletiekwedstrijden van zijn dochters van 16 en 19 jaar.

Fons van der Keelen

Productieverantwoordelijke

Fons is een self-made man. Hij start zijn carièrre in 1990 als werfleider bij Van Roey. In 2000 stapt hij over naar Staalbeton waar hij de trekker van de afdeling prefabbeton wordt. Sinds 2021 maakt Fons deel uit van het Architon team waar hij verantwoordelijk is voor de productie van A tot Z. In zijn vrije tijd houdt hij van tennissen en tijd met zijn gezin doorbrengen.